Brand- og redningsopgaven i Køge Kommune forbliver hos Falck

Brand- og redningsopgaven i Køge Kommune varetages i dag af Falck. Den nuværende kontrakt med Falck udløber dog med udgangen af 2020, og derfor har Køge Kommune sendt opgaven i udbud og efterfølgende haft en markedsdialog med Falck.

27.08.20

Tirsdag aften besluttede Køge byråd, at der igen skal indgås kontrakt med Falck om brand- og redningsopgaven i Køge Kommune.

 

” Det er vigtigt, at Køges borgere føler sig trygge og er sikre på, at hjælpen er nær, hvis ulykken er ude. Derfor er jeg glad for, at vi nu indgår ny aftale med Falck, der har mange års erfaring med brand- og redningsopgaven i Køge Kommune. Vi har haft et godt samarbejde gennem flere år, og jeg sætter pris på, at det nu fortsætter”, siger borgmester Marie Stærke.

 

Den nye kontrakt med Falck vil være gældende fra 1. januar 2021.

 

Pressekontakt:

Marie Stærke, borgmester, 2490 2000

Opdateret af Køge Kommune 27.08.20