Borgermøde om cykelsti på Salbyvej

Beboer og erhvervsdrivende langs Salbyvej og i Ll. Salby inviteres til borgermøde om projekter for cykelsti og trafiksikkerhed.

05.05.21

Trafiksikkerheden for de bløde trafikanter er vigtig for Køge Kommune og muligheden for at færdiggøre cykelstien fra Ejby til Køge er nu opstået. 

Derfor genoptager vi snart arbejdet med færdiggørelsen af den ca. 5,2 kilometer lange cykelrute, der kommer til at strække sig fra Ejby til Ll. Salby, under Sydmotorvejen og - når den til sidst står færdig - slutter i udkanten af Køge ved Ølbyvej. 

Derfor inviterer vi naboer til Salbyvej ved Ll. Salby til Ølbyvej til borgermøde. Her vil Køge Kommune præsentere projektforslaget til cykelstien fra Ll. Salby til Ølbyvej, samt det kommende trafiksikkerhedsprojekt i Ll. Salby. Her får I muligheden for at komme med tanker og idéer til det kommende projekt. 

Borgermødet afholdes torsdag den 20. maj fra kl. 16-18 på P-pladsen til Åsen ved Salbyvej.

De gældende Corona restriktioner for udendørs forsamling følges naturligvis.

Første etape af cykelstien blev indviet af cyklister i december 2019, hvor 1,5 kilometer af den dobbeltrettede cykelsti stod klar mellem Ejby og Ll. Salby, og lige siden er stien blevet flittigt brugt.Kort over ny cykelsti

Den 20-5-2021:

Grundet fejl i indkaldelse til borgermøde, bliver der snarest indkaldt til nyt borgermøde.

Kontakt Anlægsafdelingen
Opdateret af Anlægsafdelingen 20.05.21