Boblehal sælges

Boblehallen der står på adressen Ved Stadion 2B, 4600 i Køge har siden 2016 lagt tag til forskellige idrætsaktiviteter som træning af fodbold, håndbold og kricket, men nu har hallen tjent sit formål, og det er derfor muligt at få din helt egen sportshal i baghaven eller til din forening.

04.06.21

Boblehallen, eller AirDomen, som den også kaldes, er en oppustelig hal, der holdes oppe af et overtryk inde i hallen. Hallen kommer inklusive gulv, teknikrum, ventilatorer, lysanlæg, materiale tunnel, nødudgang, svingdør, forankringer til dugen og en nødgenerator i tilfælde af at strømmen går. 


Hallen sælges gennem dba hvor der kan findes flere detaljer om hallen og købsprocessen.

Læs annoncen på dba her.

Se også AirDomen i video på Unikt på dba.

Kontakt for spørgsmål til hallen og bud- og købsprocessen.

Opdateret af Køge Kommune 04.06.21