Ny HR-chef skal sikre rekruttering og trivsel på arbejdspladsen

Den 1. juni tiltræder Karen Marie Olsen stillingen som HR-chef i Køge Kommune. Hun har gennem sin karriere fået omfattende viden om og erfaring med administration og ledelse, og kommer til med sikker hånd at overtage det overordnede ansvar for kommunens arbejde med blandt andet rekruttering, trivsel og social kapital.

01.06.21

Karen Marie Olsen


Når Karen Marie Olsen den 1. juni tiltræder som ny HR-chef i Køge Kommune, er det med solid erfaring i bagagen inden for administration og ledelse, med HR som den røde tråd. Med godt 5.000 medarbejdere fordelt over vidt forskellige faggrupper, er Køge Kommune ikke blot en mangfoldig arbejdsplads – men også kommunens største af slagsen. Det stiller store krav til arbejdet med såvel rekruttering som ledelsesudvikling og trivsel.

Karen Marie Olsen kommer fra en stilling som vicedirektør for HR-afdelingen på Roskilde Universitet, og glæder sig til de nye udfordringer.

- Jeg har altid haft en stærk vision om, at HR skal bidrage til og understøtte den gode ledelse, lige fra rekruttering og onboarding til kompetenceudvikling og trivsel. Jeg glæder mig helt utrolig meget til at lære Køge Kommune at kende, og er imponeret over allerede nu at opleve en arbejdsplads med utrolig høj social kapital, hvilket afspejles i seneste trivselsmåling. Køge Kommune har en stærk ambition og vision om vækst og udvikling, og jeg glæder mig til at blive en del af det hold, der kan få det til at ske Jeg ser frem til at lære medarbejdere, kolleger, MED-organisationen og kommunen at kende, siger Karen Marie Olsen, ny HR-chef i Køge Kommune.


- Køge Kommune står midt i et væksteventyr, hvor vores visioner om udvikling og vækst er i gang med at blive til virkelighed. Social kapital og trivsel er nøgleord når det gælder om at tiltrække fremtidens medarbejdere og fastholde dem, der allerede arbejder her. Her er Karen Marie Olsen et stærkt kort for hele Køge Kommune, og jeg er sikker på at hun er den helt rigtige til at løfte opgaven i forhold til at sikre en arbejdsplads med en stærk social kapital, siger Lene Østergaard Lunde, direktør for Kultur- og Økonomiforvaltningen.


Om Karen Marie Olsen

Karen Marie Olsen kommer fra en stilling som vicedirektør for HR på Roskilde Universitet. Hun har mere end 20 års erfaring fra ledelse i Statsadministrationen, og har senest blandt andet været først personale- og kvalitetschef, siden sekretariatschef i Naturstyrelsen, Kontorchef i Miljøministeriets Personaleadministration og personalechef i Finansministeriets departement. Hun er uddannet cand. scient. adm. fra Roskilde Universitet.


Pressekontakt:

Karen Marie Olsen, telefon 20 32 49 56
Opdateret af Køge Kommune 01.06.21