Køge Kommune inviterer til sommersjov med alt det vi har savnet

10.06.21
Så er årets program for sjove sommeraktiviteter klar og den 9. juni kan forældre tilmelde deres børn til over 45 aktiviteter fordelt over hele skolesommerferien. 
 
I år præsenterer Køge Kommune det største program til det årlige SOMMERSJOV nogensinde. Fra den 9. juni kan forældre tilmelde børn i alderen 5-16 år sommerens sjoveste oplevelser på banen, på landevejen, i skoven eller på vandet med over 45 aktiviteter at vælge imellem.
 
-Det glæder mig enormt, at vi kan præsentere det største program nogensinde til SOMMERSJOV. Foreninger, kulturinstitutioner og andre kulturaktører har igen gjort sig umage for at invitere skolebørn til alt det, de har savnet i denne mærkelige tid, hvor der mere end nogensinde før er behov for oplevelser og fællesskab, fortæller Anders Ladegaard Bork, formand fra Kultur- og Idrætsudvalget. 

Fuld fart og vind i håret

Spring, dans, skate og brandslukning. Alt er muligt til sommer når Køge Kommunes rige kultur- og idrætsliv inviterer til SOMMERSJOV. Der er alt lige fra Køge Cykel Rings løb og den nye og populære sport padel, eller gør brug af Køges lette adgang til havet og prøv stand up paddle board med IF Frem Bjæverskov. Børnene kan også spille håndbold på stranden, gå til fodbold på plænen eller prøve kræfter med flere typer ketchersport. Og ikke mindst er der også muligheder for at prøve e-sport af i sommerens program sammen med Køge Nord e-sport i Køge og Borup. 

Tid til fordybelse og roligt tempo

Hvis der er større behov for ro og fordybelse, er der også meget at vælge imellem. VisitKøge inviterer børnene på skattejagt i Køge by og KøgeBibliotekerne på kunstnerisk gåtur ved Dyndet. De modige kan holde en vaskeægte slange på Natur- og Miljøskolen eller være kreative sammen med spejderne og udforske skoven. Fiskeri i Øresund eller i Køge Å er også en mulighed og hvis der er brug for skygge i den forhåbentligt solrige sommerferie, kan man trække indendøre til f.eks. tekstil-tryk og læsecamp. Mulighederne er mange til årets Sommersjov i Køge Kommune. 

Rift om pladserne

SOMMERSJOV foregår i perioden d. 26. juni – 8. august 2021 og omfatter over 45 aktiviteter for alle skolebørn i Køge Kommune. De fleste aktiviteter er gratis og bliver derfor hurtigt fuldt booket. Derfor skal interesserede skynde sig at tilmelde børnene til de ønskede aktiviteter. Tilmeldingen åbner d. 9. juni. Alle aktiviteter afvikles under hensyntagen til gældende corona-restriktioner.

Se mere om tilmelding og læs mere på www.sommersjovkøge.dk 

Pressekontakt 

Anders Ladegaard Bork
Telefon 29 47 07 55

Opdateret af Køge Kommune 10.06.21