Husk nye retningslinjer fra 1. august

08.07.21
Kulturministeriet udsender nye retningslinjer for aktiviteter inden for idræt, kultur og foreningsliv pr. 1. august. 

  

Opdatering og omskrivning af regler og retningslinjer til et mere spiseligt format forsætter. I kan orientere jer og få svar på de fleste spørgsmål i ministeriets ”Retningslinjer og QA vedr. de restriktioner, der gælder for kulturlivet fra d. 1. august 2021".

Meget af det kender I allerede til. Men vær opmærksom på, at selvom flere bliver vaccinerede, er der en række påbud, der stadig skal overholdes. Derfor skal I holde jer orienteret på jeres område til den 1. august.

Her er et par højdepunkter:

  • Når vi samles til arrangementer, må der fortsat være max. 500 mennesker til stede på samme sted samtidig. Visse større arrangementer er dog undtaget. 
  • Coronapas skal som hovedregel stadig vises for alle personer over 16 år, som deltager i arrangementer med mere end 500 deltagere. For udendørsarrangementer med siddende publikum er det dog først nødvendigt at kontrollere alle pas ved mere end 2.000 deltagere. Ansvaret for at tjekke Coronapas ligger hos den, der har ansvaret for lokaliteten, i de fleste tilfælde vil det være arrangøren.
  • I alle træningscentre er der fortsat krav om fremvisning af Coronapas for alle over 18 år, som besøger stedet.

Krav om afstand

For alle lokaler med offentlig adgang gælder hovedreglen, at der max. Må være 1 person pr. 2 M2 gulvplads. 

Læs mere

"Retningslinjer og QA vedr. de restriktioner, der gælder for kulturlivet fra d. 1. august 2021".

Opdateret af Køge Kommune 08.07.21