Alle Falcks kviktestcentre lukker den 9. oktober

Det faktum, at størstedelen af danskerne er vaccineret gør, at behovet for kviktest er faldet drastisk. Som led i nedskaleringen af testkapaciteten lukker alle Falcks kvikteststeder den 9. oktober 2021 i hele Danmark.

05.10.21
Testkapaciteten er blevet tilpasset løbende siden i sommer og frem til nu. Og seneste led i planen er, at alle Falcks kvikteststeder lukker den 9. oktober 2021, hvor det altså vil være helt slut med kviktest fra den private udbyder. Det fortæller Styrelsen for Forsyningssikkerhed.

I Køge Kommune betyder det, at kvikteststedet i Køge Hallerne lukker og har sidste åbningsdag 8. oktober.

Primært PCR-test fremadrettet

Hovedtilbuddet efter den 9. oktober 2021 vil hermed primært bestå af PCR-test. I Køge Kommune kan man fra den 9. oktober blive PCR-testet i Borup Aktivitetshus om onsdagen fra 9 – 17.30 og på Ørnevej 2 i Køge mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra 9-17.30.

Læs mere her:https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/kort-over-covid-19-testcentre

Pressekontakt:

Jakob Skriver, afdelingschef for Velfærdsforvaltningen, tlf. 20 54 68 02


Opdateret af Køge Kommune 05.10.21