Sidste chance: Lær at inkludere dem med særlige behov

13.01.22

Nu er det sidste chance, hvis I vil være en med i frontlinjen som inkluderende forening! Skynd jer at tilmelde jer!

I har jo verdens bedste forening! Uanset om I kaster jer ud på vandet, spænder flitsbuen eller noget helt tredje, så har I altid plads til en til i fællesskabet. Men hvad nu hvis det næste barn eller unge menneske, der viser interesse for jeres forening også har et særligt behov at tage hensyn til? Hvad gør I så?

I kan starte med at rive en enkelt aften ud af kalenderen og melde jeres trænere, instruktører og frivillige til kursus i inklusion. Her får I nemlig en bedre forståelse for, viden om og praktiske idéer til, hvordan I planlægger, organiserer og tilpasser forskellige idrætsaktiviteter til børn og unge med særlige behov.

Efter kurset vil I have viden nok til at hjælpe børn og unge med særlige behov til gode oplevelser, bevægelse og fællesskab i en forening – og det er jo kun endnu bedre, når det også sker i er jeres forening. Kurset indeholder både teoretiske og praktiske oplæg fra instruktører, erfaringsudveksling og diskussion mellem deltagerne og et mindre gruppearbejde.

Kurset er en del af ”Bevæg dig for livet”, som skal inspirere flere danskere til at bevæge sig. Det er et samarbejde mellem Køge Kommune og Parasport Danmark, der også lægger instruktører til undervisningen. 

Tid: 

Torsdag den 20.01.2022 kl. 17 – 20. Der vil være let forplejning i løbet af aftenen.

Sted:

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge

Hvem:

Prik dine instruktører, trænere og frivillige på skulderen og inviter dem med. Der er både noget for jer, som er helt nye i feltet, og jer, som har en smule erfaring med inklusion. 

JA TAK! Tilmeld jer straks - og senest den 16. januar

I kan læse mere, se det fulde program og tilmelde jer her 


Opdateret af Køge Kommune 13.01.22