Har I brug for at låne et lokale?

23.06.22


Hvis I er godkendt som forening i Køge Kommune, kan I booke kommunale lokaler gratis. Det kan for eksempel være i inspirerende sportslige omgivelser til motion, middag eller en generalforsamling. Her er et par af de seneste tilføjelser:

  • Loungen på 1.salen på Herfølge Stadion. Her finder I et større mødelokale med borde og stole til 60 personer. Lokalet kan bookes alle ugens dage 8-22. Loungen ligger på adressen Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge
  • Lellinge Multihus i Lellinge. Her finder I en sal med 2 badmintonbaner, der også er god til yoga. Der kan være op til 149 personer. Desuden er der et mødelokale med tilhørende tekøkken. Begge dele kan bookes alle ugens dage 8-23. Multihuset ligger på adressen Baneleddet 1, 4600 Køge.

Book dem og mange andre lokaler her


Opdateret af Køge Kommune 23.06.22