Vores tips til din egen jobsøgning

Her kan du læse tips & tricks til, hvordan du selv kan finde et job.

Tjek jobbaser på internettet

De fleste jobs formidles via jobopslag. Derfor opfordrer vi dig til, som det første, at tjekke jobnet.dk og andre jobdatabaser for ledige jobs. Du er meget velkommen til at bruge vores pc'er i jobbutikken  til dette, og du kan også udskrive jobopslagene i jobcenteret.

 

Eksempelvis den populære jobdatabase:

jobindex.dk

 

Mange a-kasser og fagforeninger vil også have en jobsøgningsfunktion tilknyttet, så tjek også her.

 

Brug jobcenterets Jobbutik

Du kan også finde jobopslag i vores jobbutik. Det er mest job i lokalområdet, som du finder her. Det er både jobopslag fra jobnet.dk og andre jobdatabaser, men der kan også være job, som kun er opslået i jobbutikken.

Jobbutik, Jobcenter Køge

Torvet 1

4600 Køge

 

Vores virksomhedskonsulenter arbejder for at finde jobs

Vores virksomhedskonsulenter besøger løbende virksomhederne i nærområdet, for at finde jobåbninger. Vi aftaler med virksomheder, om jobåbningen skal slås op på jobnet, eller om den kun skal slås op i jobbutikken.

Fra tid til anden får virksomhedskonsulenterne henvendelser fra virksomheder, der ønsker at få henvist egnede kandidater til samtale om et konkret job. Hvis det sker, og vi mener at du kunne være den rette til jobbet, vil din jobkonsulent kontakte dig. Vi finder typisk 3-4 potentielle kandidater til jobbet.

Brug dit netværk!

Sidst, men ikke mindst, vil vi opfordre dig til at bruge dit netværk. Vi ved, at mange jobs aldrig bliver slået op, men bliver besat gennem familie, venner og bekendte. Brug derfor dit netværk aktivt og kom i gang med din jobsøgning så hurtigt så muligt.

Kontakt Jobcenter Køge
Opdateret af Køge Kommune 07.09.20