Flyt din virksomhed til Køge

Læs om fordelene ved at flytte din virksomhed til Køge Kommune

Flyt din virksomhed til Køge

Der er mange fordele ved at drive virksomhed i Køge Kommune.

Rammer i verdensklasse

Køge Kommune ligger, hvor internationale transportkorridorer møder metropolen København/Malmø. Det giver vores virksomheder let adgang til hele verden og et stort nært marked for kvalificeret arbejdskraft, varer og tjenesteydelser.

Store projekter, store muligheder

I de kommende år vil en række store offentlige og private anlægsinvesteringer udbygge Køges status som attraktiv erhvervskommune. Nyt supersygehus, ny international jernbanestation, ny havn, stort moderne uddannelsescampus og flere store byudviklingsprojekter betyder, at Køge Kommune i årene der kommer, vil vokse kraftigt, både i indbyggertal og arbejdspladser.

En aktiv erhvervspolitik

I samarbejde med det lokale erhvervsliv arbejder Køge Kommune hårdt for at sikre, at de store projekter, der investeres i, vil komme borgerne og erhvervslivet i kommunen til gode. Det gør vi blandt andet gennem vores erhvervspolitik og dens to indsatsområder:

  • Stadig bedre offentlig service til erhvervslivet
  • Udnytte vækstpotentialet i de store projekter

Lad din virksomhed vokse med Køge

Hos os har erhvervslivet Én Indgang til kommunen. Har du lyst til at høre mere om din virksomheds muligheder i Køge Kommune, så kontakt Erhvervsudviklingschef Jens Abildlund:

Telefon: 28 79 27 34 eller send en e-mail .