#slipfaglighedenfri

Velfærdsområderne i Køge kommune har sat sig for at gå foran og imødekomme medarbejdernes ønske om at slippe fagligheden fri i mødet med borgeren. Sammen med en ny dagsorden om tillidsbaseret styring tror vi på, at det vil skabe den bedste arbejdsplads og det mest faglige og omsorgsfulde møde med borgeren. Det skal vi bruge 2019 på! Så kom til Køge og vær med til at slippe fagligheden fri.

Kan du se dig selv være med til den udvikling, og har du noget at komme med fagligt, så har vi rigtig meget brug for dig. 

”Vi synes selv, at vi har meget at byde på i Køge Kommune som arbejdsplads. Der er også mange ting vi gerne vil udvikle på og gøre bedre. Vi vil gerne udvikle organisationen sammen – ledere, medarbejdere og borgere. Vi har brug for faste medarbejdere, der kan og vil holde fast i den udvikling.” siger Velfærdsdirektør Mette Olander

Under #slipfaglighedenfri har Køge Kommune igangsat en kampagne, der blandt andet skal vise, hvordan medarbejderne slipper deres faglighed fri i deres daglige arbejde. #slipfaglighedenfri-kampagnen kommer til at leve på sociale medier og har sin egen side på Køge Kommunes hjemmeside – koege.dk/slipfaglighedenfri.

”I FOA Køge ser vi frem til at følge med i, hvordan SOSU-assistenten og SOSU-hjælperen kan være med til at undersøge, hvordan de får bedre plads til at bruge deres faglighed i deres daglige arbejde. Vi glæder os til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde med Køge Kommune og glæder os over, at den indsat - der nu sættes i gang - ligger godt i tråd med projektet mere kerneopgave - mindre bureaukrati som Køge Kommune og FOA samarbejder omkring.” Siger Pia Rønn. Formand for FOA i Køge

Interesserede kan finde alle jobopslag på koege.dk/job

Hør fire ansatte i Køge Kommune fortælle om, hvordan de sætter fagligheden fri i deres hverdag: