Skip til hoved indholdet

Hvem er familiens sejeste superhelt? Få det afgjort, når Hero Run igen rammer Køge

Her kan hele familien tage kampen op om at blive den sejeste superhelt i et udfordrende og underholdende familieløb, hvor der skal skydes skurke og klatres over fysisk udfordrende forhindringer

Hvem rammer flest skydeskiver, og hvem kommer hurtigst igennem rottehullet? Det kan blive afgjort d. 28. september, når Legeheltene og Køge Kommune inviterer til Hero Run.

En dag fyldt med udfordringer og underholdning for hele familien

Hero Run er designet til hele familien, som sammen skal overvinde den 3 km lange bane med forskellige forhindringer. I skal kæmpe jer igennem edderkoppens spind, kaste som Thor og bevæge jer som ninjaer. Der er garanti for en sjov og udfordrende oplevelse med masser af sved på panden og aktivering af alle sanser og muskler – inklusive lattermusklerne.

For Køge Kommune er det et glædeligt gensyn med Hero Run.

"Jeg er super glad for, at vi i år for 4. år i træk kan byde velkommen til Hero Run. Løbet foregår igen i år på Køge Marina, der egner sig så godt til dette familieløb, hvor store og små i hele familien og vennerne kan deltage og både få motion og prøve nogle sjove udfordringer i fællesskab,” siger formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune, Ken Kristensen, ”Løbet handler nemlig også om at have det hyggeligt undervejs, hjælpe hinanden over forhindringerne og nyde dagen og aktiviteterne sammen. Ruten kommer i år rundt om bakkerne og Amfiteatret på Marinaen. Så der er oveni motionen både frisk havluft og skønne omgivelser at nyde det hele i.”


Løb for bevægelse og en god sag

Hero Run gør løb til en sjov og spændende aktivitet for hele familien. De mange forhindringer undervejs gør, at deltagerne næsten ikke bemærker, at de har løbet 3 km, når de når målstregen.

Når du tilmelder dig Hero Run, støtter du samtidig et godt formål. Overskuddet fra løbet går ubeskåret til Legeheltene, som arbejder for at fremme aktiv leg og bevægelse for indlagte og udsatte børn.

"Hero Run er et helt unikt familieløb, for her er det ikke kun børnene, der udfordres, men hele familien kan deltage sammen. Til Hero Run giver de sjove udfordringer muligheden for, at forældre og børn i alle aldre kan være aktive sammen, mens man støtter op om et godt formål,” fortæller Henriette Madsen, Generalsekretær hos Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene, ”Hero Run er med til at sætte fokus på Legeheltenes arbejde på børneafdelingerne, hvor de hver dag skaber glæde gennem aktiv leg og bevægelse for indlagte børn. Og vi håber virkelig, at Hero Run samtidig kan inspirere familier til sammen at være mere aktive.”

Prisen pr. deltager er 130 kr. + gebyr uanset alder. Alle tilmeldte får en flot medalje, vand og frugt som en del af oplevelsen. Hero Run arrangeres af Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene, i samarbejde med Køge Kommune.

Billeder:

Børneulykkesfonden

For yderligere information, kontakt venligst:

Amalie Marie Dahl-Hansen

Projekt- og kommunikationskonsulent hos Børneulykkesfonden

Tlf.: 60 88 20 02



Pressekontakt ved Køge Kommune:

Ken Kristensen

Formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune

Tlf.: 42 64 22 50


Læs mere om Legeheltene



Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Nyttige genveje